Mad ud af huset Ringkøbing

Hos Fiskehuset Ringkøbing levere vi spændende og velsmagende mad ud af huset i Ringkøbing og omegn. Vi har i mange år leveret anretninger til fødselsdage, konfirmationer, møder, receptioner mm. Vi står selv for hele processen i klargøring af vores fisk, lige fra udskæring til saltning og røgning. Vi laver daglige indkøb direkte fra den lokale fiskeauktion, så vi altid er leveringsdygtige i friske ferske fisk.

Vi tilbyder et stor udvalg af lækre fiskeretter, sprøde salater, fisketapas og andre delikatesser. Se vores menukort her.

Slip for besværet og lad os stå for maden

Undgå den stress der ofte er forbundet med at lave mad til festlige anledninger. Vi levere mad ud af huset, som er klar til servering. Vær med til at skabe en lækker sammensætning af fantastiske fiskeretter til din næste fest.

Kontakt os og hør nærmere

Din tilfredshed er det vigtigste for os, netop derfor bestræber vi os på at levere mad af høj kvalitet til den aftalte tid.

Ønsker du at Fiskehuset Ringkøbing skal stå for maden til din kommende fest, så vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt os på telefon 97 32 30 60 eller e-mail fiskehuset6950@gmail.com, for at høre nærmere om udvalg og priser. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her, så vender vi tilbage snarest muligt.

Mad ud af huset i Ringkøbing og omegn.

Mad ud af huset Ringkøbing

Dansk

Følg os på facebook

Følg Fiskehuset Ringkøbing på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vurderet 4,6 / 5 stjerner og over 4800 likes på​ Facebook

Gå til Facebook

Fiskehuset


Havnepladsen 4
6950 RingkøbingÅbningstider


Man-Tor: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 15.00​
Søndag: Lukket